Fernando Gaviria en una imatge recent
Ciclisme

El ciclista Fernando Gaviria dona positiu per segona vegada

El ciclista colombià, que ja va donar positiu a finals de febrer, és un dels dos infectats en les proves PCR que s'han fet al Giro d'Itàlia

Actualitzat

L'organització del Giro d'Itàlia ha anunciat els resultats dels tests PCR que va fer als ciclistes i membres dels equips participants entre diumenge i dilluns aprofitant que aquest dilluns era jornada de descans. De 492 proves efectuades, dues han resultat ser positives, un d'ells d'un corredor de l'UAE Emirates.

Tot i que inicialment no se n'havia revelat la identitat, el ciclista infectat ha resultat ser el colombià Fernando Gaviria, que ja havia donat positiu per Covid-19 a finals de febrer, durant el Tour dels Emirats Àrabs. Aleshores, va estar un mes hospitalitzat. Ara, de moment, segons indica el seu equip, és asimptomàtic. 

L'altre positiu detectat és un assistent de l'equip AG2R La Mondiale. Tots dos casos estan aïllats mentre la cursa es reprèn aquest dimarts a Udine per afrontar la setzena etapa, una etapa de muntanya que pot suposar un autèntic cribratge esportiu entre els aspirants al triomf final.   

Anar al contingut