Girona

El "Choco" Lozano arriba disposat a "donar-ho tot" pel Girona

El Girona ha presentat aquest dimecres el davanter hondureny a Montilivi

Actualitzat

Anthony "Choco" Lozano és el davanter escollit pel Girona per donar una mica d'oxigen a Christian Stuani, l'home gol de l'equip. El club pagarà per ell al Barça B 1,7 milions d'euros i fins 450.000 euros més en variables.

Lozano, que ha signat fins el 2022, ha dit en la seva presentació que "tinc una il·lusió molt gran per vestir aquesta samarreta, vinc a donar-ho tot per aquest club i debutar a Primera". El jugador d'Honduras ha revelat un altre dels factors claus en la seva arribada al club gironí: "Sempre és important tenir el suport de la teva gent. Girona té una de les colònies més importants d'hondurenys a Espanya."

El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, ha explicat que "el Choco descarrega molt el joc, té capacitat associativa i és rematador, però s'haurà de buscar el lloc. Ningú té un lloc garantit". El directiu no ha donat per tancada l'activitat del club en aquest mercat d'hivern: "Ara mateix, hi ha un 50% de possibilitats que passi qualsevol cosa, independentment del que succeeixi amb Kayode. Si creiem que pot millorar l'equip, intentarem incorporar algú més."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut