Pedro ha fet dos gols davant del Bournemouth (Reuters)
Futbol Internacional

El Chelsea suma durant el Boxing Day la seva dotzena victòria seguida a la Premier League

L'equip de Londres es manté intractable al capdavant de la classificació de la Premier League amb la millor ratxa de victòries de la història del club. El Manchester City de Guardiola és a 7 punts del líder

El Chelsea continua amb la seva ratxa d'imbatibilitat a la Premier League a les ordres de l'italià Antonio Conte i ja suma 12 victòries consecutives. La seva última víctima, aquest Boxing Day, ha estat el Bournemouth (3-0). L'exblaugrana Pedro ha firmat dos gols pels "blues", el primer en el minut 24 i el segon ja en el temps de descompte. Entre els dos, la diana de penal d'Eden Hazzard en el minut 49.

Els homes de Conte són líders destacats de la Lliga Anglesa amb 7 punts d'avantatge respecte el Manchester City. El conjunt que entrena Pep Guardiola ha patit per superar el Hull City, cuer de la Premier, tot i que al final ha acabat guanyant per 0 a 3. No ha estat, però, fins al minut 75 que Yaya Touré ha obert el marcador amb un llançament de penal. Kelechi i Curtis Davies, en pròpia porta, han fet els altres dos gols.

El Liverpool, que juga el seu partit aquest dimarts, és a 9 punts del líder. L'Arsenal, que també es troba a nou punts del Chelsea, ha guanyat el West Bronwich amb un gol d'Olivier Giroud a 4 minuts del final del temps reglamentari. El porter visitant Ben Foster de ben poc no amarga el Boxing Day als d'Arsene Wenger.

El Manchester United, a 13 punts del liderat, ha superat el Sunderland (3-1). Els de José Mourinho segueixen la seva recuperació amb 4 victòries seguides i l'objectiu potser no de guanyar el campionat, però si d'arribar a llocs de Lliga de Campions. Daley Blind i Zlatan Ibrahimovic han sentenciat el matx, i Henrikh Mkhitaryan ha posat la cirereta amb un gol d'esperó. En el temps afegit Fabio Borini ha fet el gol visitant, també espectacular, amb una voleia des de fora de l'àrea.

El vigent campió, el Leicester, no deixa enrere els seus problemes a la competició domèstica. Sense el sancionat Jamie Vardie, ha caigut derrotat a casa davant de l'Everton (0-2). Els de Ranieri continuen a 3 punts del descens després d'encaixar els gols de Kevin Mirallas i Romelu Lukaku.

El Middlesbrough que entrena Aitor Karanka ha caigut en la visita al camp del Burnley (1-0), en un gol d'Andre Gray en el minut 81 en una acció on Víctor Valdés, inspirat fins aquell moment, no ha estat encertat. El penúltim, el Swansea, ha encaixat un dur correctiu a casa davant del West Ham (1-4) mentre que en el primer partit de la tarda Watford i Crystal Palace han empatat a 1. El duel entre el Hull City i el Manchester City tancava la jornada de dilluns.