Chukwuemeka celebra un gol amb la selecció anglesa sub19
Chukwuemeka celebra un gol amb la selecció anglesa sub19
Barça

El Chelsea salva l'honor arrabassant-li un futurible al Barça

El club londinenc arriba a un acord amb l'Aston Villa per al traspàs de la joia anglesa Carney Chukwuemeka

Redacció Esport3Actualitzat

No hi ha mal que duri tot l'estiu. El Chelsea ha anunciat aquest dimarts que ha arribat a un acord amb l'Aston Villa per al traspàs de Carney Chukwuemeka. L'operació, que podria superar els 20 milions de cost, només està a l'espera de la revisió mèdica.

D'aquesta manera, el club londinenc es rescabala d'una finestra de fitxatges marcada per algunes operacions frustrades amb el fitxatge d'aquest prometedor migcampista britànic de només 18 anys, pretès també per altres clubs de primer nivell com l'Arsenal, el Borussia Dortmund o el mateix Barça.

Després d'intentar reforçar la plantilla de Tuchel amb Raphinha, Lewandowski i Koundé i veure com tots tres emprenien el camí cap a Barcelona, haver convençut Chukwuemeka és treure's una d'aquestes espines clavades. En qualsevol cas, el pols entre anglesos i catalans continua amb les carpetes obertes d'Azpilicueta i Marcos Alonso, sense descartar Frenkie de Jong, objectiu blau.

A la nova era post-Abramovich pilotada pel propietari nord-americà Todd Boehly no tot són decepcions, doncs. I és que la jove promesa nascuda a Àustria aterrarà a Standford Bridge al mateix mercat d'estiu que ho han fet el central Koulibaly o Sterling, per 38 i 59 milions d'euros respectivament.

Anar al contingut