Espectacular xilena de Taremi (Reuters)

El Chelsea es classifica per a les semifinals de la Champions tot i perdre amb el Porto (0-1)

El conjunt dirigit per Tuchel ha perdut el partit amb l'equip de Conceiçao (0-1) que els ha superat amb un golàs de Taremi en l'afegit. Els anglesos, però, han fet bona la renda de l'anada (0-2) per classificar-se per a les semifinals de la Lliga de Campions

Cristina Busquets RoviraActualitzat

El Chelsea ha jugat la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions davant del Porto amb la certa tranquil·litat que dona un avantatge de dos gols a l'anada (0-2). Lopetegui, exentrenador de l'Oporto i actual del Sevilla, a la grada del Sánchez Pizjuán ha presenciat el partit. Als onze minuts, Mendy ha comès un error a l'entrega d'una pilota i Jorginho ha salvat el gol en desviar el xut de Corona des de dins de l'àrea. L'Oporto ha estat intens, especialment gràcies a Corona i Marega. James ha enviat un xut molt desviat després d'una gran feinada de Kanté que ha dirigit una contra dels anglesos. Pepe ha tapat Haverts, que volia aprofitar una arribada de Kanté. Passada la mitja hora, Corona n'ha tingut una de claríssima. Ha guanyat el cos a cos a Chilwell i després d'una mitja volta i haver fet el més difícil, ha dirigit la volea massa alta. Tot i la intensitat del Porto a la primera part, el marcador no s'ha alterat i el Chelsea ha aconseguit mantenir el seu avantatge de l'anada.

En el 53, la centrada amb rosca de Corona ha acabat a les mans de Mendy i en una arribada clara dels anglesos, Manafá ha desviat el xut de Mount. Taremi, amb una rematada de cap franca a les mans de Mendy, ha estat de les poques ocasions d'una segona part que el Chelsea s'ha encarregat d'adormir el partit, evitant que passés res. Fins que en l'afegit, una genialitat de Taremi en forma de gol de xilena ha donat la victòria al Porto.

Una victòria insuficient per a les aspiracions dels portuguesos que han vist com el Chelsea en feia prou amb la renda de l'anada per eliminar-los i passar a semifinals de la Lliga de Campions.