Els jugadors del Chelsea celebren un dels gols de la victòria (EFE/José Manuel Vidal)

El Chelsea, més a prop de les semifinals de la Champions (0-2)

Els 'blues', amb gols de Mount i Chilwell, aconsegueixen una victòria clau fora de casa en el partit d'anada davant el Porto disputat a Sevilla.

Miquel RibasActualitzat

El Chelsea pràcticament ha sentenciat l'eliminatòria dels quarts de final de Champions League al Sánchez-Pizjuán després de superar per 0 a 2 al Porto que jugava com a local. Les restriccions pel coronavirus existents entre el Regne Unit i Portugal han portat aquesta eliminatòria a Sevilla.

En la primera part l'equip de Sérgio Conceiçao, a pesar de les baixes de Sérgio Oliveira i Taremi, ha dominat el partit davant d'un rival que s'ha limitat a controlar el joc. Els portuguesos han disposat de fins a tres ocasions per marcar amb Pepe, Matheus Uribe i Otavio, però no han pogut batre el porter Mendy.

A pesar d'estar sòlid en defensa, el Porto ha vist com en una jugada aïllada el Chelsea ha obert el marcador gràcies a una acció individual. Assistència de Jorginho a Mason Mount que després d'un gran moviment ha creuat la pilota de la porteria de Marchesín.

En el començament de la segona part, el Porto ha pogut empatar en dues jugades. Marega no ha sabut superar al porter Mendy que li ha endevinat la pilota. En el minut 56, un potent xut de Luis Díaz ha sortit ajustat al pal.

Dos avisos que han fet despertar el Chelsea, però que no ha pogut sentenciar fins al tram final. En minut 83 Christian Pulisic ha enviat una canonada que ha picat a la creueta. Dos minuts després un control defectuós de Jesús Corona ha permès Chilwell firmar el 0 a 2 definitiu, després de desfer-se del porter Marchesín. El 0 a 2 posa el Chelsea a un pas d'unes semifinals, on podria trobar-se amb el Reial Madrid o el Liverpool.