El Chelsea escombra el València 3-0 i el Marsella passa a vuitens en remuntar un matx que tenia perdut

El València ha dit adéu a la Lliga de Campions sense ni tan sols inquietar el Chelsea en el duel per entrar als vuitens de final. L'equip d'Unai Emery ha encaixat el primer gol al minut 3 per mitjà de Drogba i, tot i que ha pogut reaccionar amb un xut al pal de Jordi Alba, s'ha ensorrat definitivament amb el 2-0 de Ramires al minut 21. A la represa, Drogba ha tornat a marcar per sentenciar la classificació. Ara el València haurà de conformar-se amb l'Europa League. En l'altre partit del grup E, Genk i Leverkusen han empatat 1-1 amb gols de Vossen i Derdiyok. Els belgues es queden fora d'Europa i els alemanys passen a vuitens.

Les emocions més grans de la nit de Champions s'han viscut al grup F, on el Marsella ha aconseguit la classificació per als vuitens de forma miraculosa. Els francesos anaven perdent per 2-1 al minut 85 i estaven fora de combat, però dos gols d'Ayew i Valbuena han girat la truita.

Aquest resultat ha estat un gerro d'aigua freda per a l'Olympiacos, al qual la victòria per 3-1 sobre l'Arsenal només li ha servit per adjudicar-se la plaça d'Europa League. Els gols de Djebbour, Fuster i Modesto no han tingut el premi desitjat per Ernesto Valverde.

Finalment, al grup G, el Zenit de Sant Petersburg ha aconseguit el bitllet per a vuitens en esgarrapar un suficient 0-0 al camp del Porto, que cau de manera decebedora a l'Europa League. En l'altre partit, el ja classificat Apoel de Nicòsia ha perdut 0-2 amb el Xakhtar. Els gols han estat obra d'Adriano i Selezniov.