Jugadors del Chelsea celebrant un gol contra el Manchester United en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol internacional

El Chelsea es desfà del Manchester United i es classifica per a les semifinals de la FA Cup (1-0)

El conjunt d'Antonio Conte, líder destacat de la Premier League, s'ha imposat a uns "red devils" amb inferioritat numèrica per la rigorosa expulsió d'Ander Herrera gràcies a un solitari gol de N'Golo Kanté

Actualitzat

El Chelsea camina amb pas ferm per assolir el doblet aquesta temporada. Líder destacat de la Premier League, el conjunt d'Antonio Conte s'ha classificat aquest dilluns per a les semifinals de la FA Cup després de desfer-se del Manchester United, vigent campió del torneig, amb un triomf per la mínima a Stamford Bridge.

Sense el sancionat Zlatan Ibrahimovic, als "red devils" se'ls ha complicat encara més el duel amb la rigorosa expulsió d'Ander Herrera en el minut 35 de la primera part. José Mourinho ha reaccionat a la banqueta amb un somriure irònic a una decisió que ha condicionat totalment l'eliminatòria.

Amb superioritat numèrica, el Chelsea no ha desaprofitat l'oportunitat i s'ha acabat imposant amb un solitari gol d'N'Golo Kanté en el minut 51. El United ha intentat reaccionar però no ha pogut fer el gol de l'empat que forcés un "replay" a Old Trafford. 

Després d'eliminar l'actual campió, el Chelsea s'enfrontarà en una de les semifinals al Tottenham de Mauricio Pochettinp, mentre que en l'altra se les veuran l'Arsenal i el Manchester City de Pep Guardiola.

Anar al contingut