Mourinho a la banqueta del Chelsea (EFE).
Mourinho a la banqueta del Chelsea (EFE).
Futbol Internacional

El Chelsea de Jose Mourinho, a 3 punts del descens després de perdre a casa contra el Bournemouth (0-1)

L'equip anglès està vivint una temporada per oblidar a la Premier

Actualitzat

El Chelsea de Jose Mourinho està a tan sols 3 punts del descens després de caure a casa davant del modest Bournemouth (0-1), un equip que ha pujat aquesta temporada a la Premier League i que abans de començar el matx era el divuitè de la classificació. Els "blues" estan firmant el pitjor començament de Lliga de la seva història.

Per segona jornada consecutiva, el tècnic portuguès ha deixat a la banqueta Diego Costa el dia que reapareixia el porter Thibaut Courtois. El davanter no porta una bona setmana. A l'última jornada li va llançar el pitrall al seu entrenador quan el va enviar de tornada a la banqueta després de fer-lo escalfar. Dimecres a la nit, va ser sorprès sortint d'un club a les 3 de la matinada.

Costa ha entrat, aquesta vegada sí, en la segona meitat, però no ha aconseguit marcar. Qui si ho ha fet ha estat en una jugada de córner Glenn Murray pels visitants. Dimecres, el Chelsea s'enfronta al Porto amb la seva continuïtat a la Lliga de Campions en joc. Un match-ball que el club i, en particular, Mourinho, voldran superar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut