El Chelsea cau eliminat davant el PSG a la pròrroga tot i jugar amb superioritat numèrica per l'expulsió d'Ibrahimovic (2-2)

El PSG de Laurent Blanc ha estat capaç d'igualar en dues ocasions un marcador advers amb gols de David Luiz i Thiago Silva malgrat jugar en inferioritat numèrica i ha castigat el conformisme de Mourinho, eliminat als vuitens de final

El Chelsea de José Mourinho ha caigut eliminat als vuitens de final de la Champions pel PSG a la pròrroga, tot i jugar des de la primera meitat amb un jugador més per l'expulsió d'Ibrahimovic.

Després de l'empat a un de l'anada al Parc dels Prínceps, el Chelsea de José Mourinho ha sortit a especular davant un PSG obligat a marcar un gol per seguir amb vida a la Champions. Tot i jugar a casa, els "blues" no han arriscat gens ni mica, i encara menys quan en el minut 31 l'holandès Björn Kuipers ha expulsat de forma rigorosa Zlatan Ibrahimovic amb vermella directa per una entrada sobre Oscar. Una decisió discutible que ha condicionat l'eliminatòria.

Malgrat jugar tants minuts en superioritat numèrica, el Chelsea ha seguit especulant amb el marcador i el PSG ha portat la iniciativa. En un partit aspre i marcat per les nombroses interrupcions, els francesos han disposat d'una claríssima ocasió per fer el 0-1 però Cavani, després d'una bona acció individual, ha estavellat la pilota al pal.

Pròrroga amb sorpresa final

El PSG ho ha seguit intentant davant un Chelsea impertorbable en el seu plantejament conservador, però que en una acció aïllada s'ha trobat amb el gol. A la sortida d'un córner i després de molts rebots dins de l'àrea, Cahill s'ha trobat una pilota morta per afusellar Sirigu.

Quedaven només vuit minuts més l'afegit, però quan el PSG semblava mort, el futbol ha acabat sent just amb els parisencs. L'ex del Chelsea David Luiz, amb un cop de cap inapel·lable, ha fet l'empat a un i ha portat l'eliminatòria a la pròrroga. Unes mans incomprensibles i absurdes de Thiago Silva dins de l'àrea han permès al Chelsea tornar-se a avançar en el marcador gràcies a un penal transformat per Hazard. Però el defensa brasiler ha refet el seu error anterior i amb un gran cop de cap ha fet el definitiu empat a 2 que li donava la classificació al PSG i castigava de forma justa el conformisme local.