El València ha cedit un empat a l'últim sospir davant del Lilla (EFE)

El València deixa escapar dos punts en el temps afegit davant del Lilla (1-1)

Miquel RibasActualitzat

En l'últim sospir, el València ha vist, en el seu desplaçament a Lilla, com se li han escapat dos punts que poden ser decisius de cara a passar a la següent ronda de la Champions. Els d'Albert Celades no han pogut recuperar terreny després de la derrota en l'última jornada davant l'Ajax a Mestalla.

Inicialment ha semblat que els valencianistes podien esgarrapar la victòria. En el minut 62 una ràpida contra, la millor arma ofensiva del València ha acabat en gol. Gameiro ha servit en safata de plata la pilota a Txerixev que ha marcat a plaer.

Amb el 0 a 1, el Lilla s'ha llençat a l'atac a buscar l'empat. Ikoné ha fet lluir a Cillessen. Han estat uns minuts de nervis, fins que el València s'ha tornat a centrar. No obstant, l'expulsió per doble targeta groga de Diakhaby en el minut 83 ha descentrat l'equip de Celades. El Lilla s'ha llençat a la desesperada a buscar l'empat. En el temps afegit, en concret en el minut 95, ha arribat l'empat després un gran definició d'Ikoné.

L'empat davant del teòric rival més feble del grup H situa els valencianieste en tercera posició de la classificació amb 4 punts i a dos del Chelsea i l'Ajax, primer i segon amb sis punts.

El Chelsea acaba amb la imbatibilitat de l'Ajax (0-1)

Ajax i Chelsea han disputat un partit molt viu amb on hi ha hagut oportunitats per a tots dos equips. En el minut 35 de la primera meitat, Promes, per a l'equip holandès, ha marcat un gol que si no hi hagués hagut VAR hauria pujat al marcador, però la pilota ha impactat al braç de l'autor i s'ha donat fora de joc.

Al començament de la segona meitat, l'Ajax ha estat a punt de marcar. El mexicà Álvarez, de cap, ha enviat la pilota al pal. Ha estat un miratge, ja que a partir d'aquí el joc dels locals s'ha diluït i ha deixat tota la iniciativa als jugadors de Frank Lampard. En el minut 72, Batshuayi ha desaprofitat una gran ocasió des de dins l'àrea petita i ha enviat la pilota als núvols. A quatre minuts del final, però, el mateix Batshuayi no ha fallat i ha fet el 0 a 1 definitiu. L'Ajax posa fi a una ratxa de 19 partits, entre lliga domèstica i de Campions, sense perdre.