El Chapecoense era un equip modest que aspirava a guanyar la Copa Sud-americana (EFE)
El Chapecoense aspirava a guanyar la Copa Sud-americana (EFE)
Futbol Internacional

El Chapecoense no pot absorbir els milers de sol·licituds de nous socis després de l'accident d'avió del seu equip

La tragèdia que va patir l'equip en el seu vol per jugar la final de la Copa Sud-americana ha provocat una onada de solidaritat que ha superat les possibilitats del club brasiler per gestionar-la

Actualitzat

La gran quantitat de persones que ha demanat fer-se sòcies del Chapecoense ha desbordat el club brasiler, fins al punt de crear una plataforma de "crowdfunding" amb una nova figura, el "soci contribuent lliure", que farà la donació que consideri convenient i es beneficiarà de promocions i descomptes.

El moviment popular de solidaritat arran de l'accident d'aviació que dilluns passat va acabar amb la vida de 19 dels seus futbolistes en el desplaçament per jugar la final de la Copa Sud-americana ha superat les possibilitats reals del club de gestionar-la.

Només durant les 24 hores posteriors al sinistre, el Chapecoense va rebre 13.000 sol·licituds d'alta de nous socis. Umbro, la marca que vesteix l'equip, també ha informat que s'han esgotat les equipacions oficials del conjunt brasiler i estan treballant per fer-ne de noves com abans millor.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut