Imatge d'aficionats brasilers donant suport al Chapecoense (REUTERS)
Futbol

El Chapecoense comença a reconstruir el seu equip pensant en la Copa Libertadores

Els nous jugadors del "Chape" són el porter Elías, que fins ara jugava al Juventude; el defensa Douglas Grolli, procedent del Cruzeiro; el migcampista Dodô, que militava en l'Atlètic Mineiro, i el davanter Rossi, que arribarà del Goiás

Actualitzat

El club Chapecoense, que va perdre gairebé tota la seva plantilla en el tràgic accident aeri el mes passat a Colòmbia, ha començat a reconstruir el seu equip i ha anunciat les primeres contractacions de cara a la Copa Libertadores.

"La formació d'un nou conjunt portarà moltes alegries, encara que mai oblidarem els braus guerrers que ens van portar fins a on som avui", ha explicat el president del Chapecoense, Plínio David De Nes Filho, en declaracions que publica el diari "O Estado" de Sao Paulo. Aquesta setmana, el Chapecoense ha anunciat els seus primers fitxatges per a la temporada que ve, per a la qual té com a objectiu principal la Copa Libertadores, en què ha estat aparellat en el Grup 7, amb el Nacional uruguaià, el Lanús argentí i el Zulia veneçolà.

Els nous jugadors del "Chape" són el porter Elías, que fins ara jugava al Juventude; el defensa Douglas Grolli, procedent del Cruzeiro; el migcampista Dodô, que militava en l'Atlètic Mineiro, i el davanter Rossi, que arribarà del Goiás. El club, segons la premsa local, encara negocia amb una quinzena de jugadors per cobrir el buit deixat per la mort de 19 jugadors.

El Chapecoense jugarà la Copa Libertadores per primera vegada en la seva història com a campió de la Copa Sud-americana, títol que havia de disputar amb l'Atlètic Nacional de Medellín quan l'equip es va accidentar. En una mostra de solidaritat després del desastre, el mateix club colombià va sol·licitar que el títol li fos atorgat a l'equip brasiler.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut