Girona

El central Juanpe amplia el contracte amb el Girona fins al juny del 2022 i Marlos Moreno marxa al Flamengo

El canari és un dels homes bàsics de l'entrenador Pablo Machín, mentre que el davanter colombià no ha tingut gaires minuts de joc

Actualitzat

Juanpe serà jugador del Girona fins al juny del 2022. El central, una de les peces clau en els esquemes del tècnic Pablo Machín, i el club gironí han arribat a un acord per prorrogar tres temporades més el contracte que els vinculava fins al juny del 2019. El canari, de 26 anys, va arribar a Girona l'estiu del 2016 procedent del Valladolid.

El central va ser un dels homes importants en l'ascens del Girona a Primera i va participar en 34 partits. Aquesta temporada va començar a la banqueta les 3 primeres jornades de Lliga, on només va disputar 4 minuts davant del Màlaga. A partir de llavors, ha jugat tots els minuts possibles, 1.440.

Marlos, al Flamengo

També aquest dimarts el Flamengo brasiler ha oficialitzat l'arribada de Marlos Moreno, cedit pel Manchester City. El club anglès l'havia cedit al Girona des de començament de temporada, però el davanter colombià de 21 anys no ha aconseguit convèncer Machín. Ha participat només en 4 partits, 2 de Lliga (11 minuts contra el Barça i 16 contra el València) i 2 de Copa del Rei, aquests si complets, en l'eliminatòria contra el Llevant.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut