Èric Garcia, amb el dorsal 50, intenta controlar la pilota davant la presència de Ndidi i el seu company John Stones (Reuters)
Futbol

El central català Èric Garcia debuta amb el Manchester City als 17 anys

El central, format a la Masia, es va estrenar amb el primer equip en el partit de la Carabao Cup contra el Leicester

Actualitzat

Era un partit de la Carabao Cup, la Copa de la Lliga, la tercera competició en importància a Anglaterra, però per a Èric Garcia, el Manchester City-Leicester serà un dels partits més importants de la seva carrera, ja que és el que marca el seu debut amb el primer equip del City.

Garcia, nascut l'any 2001 i format a la Masia, va marxar fa un any i mig als juvenils del City quan era una de les promeses més sòlides del planter blaugrana. En edat encara juvenil, li ha arribat la primera oportunitat. Èric, que s'entrena amb assiduïtat amb el primer equip, va jugar els 90 minuts al costat de Nico Otamendi.

Encara que més jove que Chumi, Jorge Cuenca o Mingueza, qui sap si el seu nom sonaria per reforçar el primer equip del Barça ara que les situacions d'Umtiti i Vermaelen han desguarnit la posició de central i han mogut la secretaria tècnica a buscar central en el mercat d'hivern.

 

Anar al contingut