Smolov ha viatjat al seu país i s'ha saltat el confinament
Smolov ha viatjat al seu país i s'ha saltat el confinament
Futbol

El Celta sancionarà Smolov per viatjar a Rússia sense permís

El jugador del Celta, Fedor Smolov, ha viatjat a Rússia i s'ha saltat les ordres de confinament i l'estat d'alarma. El club gallec el sancionarà "aplicant el règim intern"

Actualitzat

L'internacional rus Fedor Smolov ha viatjat al seu país incomplint el confinament de l'estat espanyol tal com estableix l'estat d'alarma. Un dels fitxatges del club gallec en el mercat d'hivern havia sol·licitat permís al seu club "en reiterades ocasions" per viatjar a Rússia per un assumpte personal, però "La Lliga no ho va autoritzar".

Des del club de Vigo expliquen que "el futbolista va informar puntualment dels seus moviments i que se n'ha anat amb el compromís de tornar un cop solucioni els seus assumptes personals". Tot i això, el Celta ha deixat clar que "se li aplicarà el règim intern", la qual cosa comportarà una sanció.

"Només pagarà una multa si torna tard als entrenaments", han explicat els seus representants al diari Sport-Express."No hi ha cap problema, Fiódor va consensuar totes les accions amb el Celta", han afegit. D'aquesta manera, els representants de l'internacional rus han donat la seva versió del cas.

Smolov és el segon jugador del Celta que abandona Espanya sense permís, ja que el migcampista danès Pione Sisto també va fer les maletes per marxar al seu país.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut