Futbol

El Celta espera el Barça farcit de baixes

​A Vigo esperen el Barça també amb moltes baixes. Aquest matí s'ha lesionat el segon porter, Sergio Álvarez, que s'ha trencat la clavícula. Abel Resino també té les baixes dels lesionats Kron-Dheli i Álex López, mentre que els internacionals Augusto Fernández i Orellana no arriben fins aquesta tarda.

Actualitzat
A Vigo, esperen el Barça també amb moltes baixes. Aquest matí s'ha lesionat el segon porter, Sergio Álvarez, que s'ha trencat la clavícula. Abel Resino també té les baixes dels lesionats Krohn-Dheli i Álex López, mentre que els internacionals Augusto Fernández i Orellana no arriben fins aquesta tarda.

El danès Michael Krohn-Deli, com li passa al Barça amb Alba, Pedro i Xavi, ha tornat lesionat d'un compromís amb la seva selecció. El seu cas no preocupa tant el tècnic Abel Resino ja que el danès ja no podia jugar conta el Barça per sanció. El tècnic de l'equip gallec està molt pendent del central veneçolà Andrés Túñez, que va haver de ser retirat en llitera del Veneçuela-Colòmbia, tot i que en el seu cas sembla que podrà jugar finalment.  

A les baixes mencionades se suma la suspensió del jugador més desequilibrant del Celta, Iago Aspas, que està complint una sanció per una agressió sobre Carlos Marchena en el derbi gallec davant el Deportivo.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut