El Celta celebra un dels gols que ha fet avui
El Celta vol jugar a Balaídos amb aficionats a la graderia
Futbol

El Celta de Vigo aclareix que no té cap autorització per jugar amb públic a Balaídos

Si Galícia passa el dilluns 8 a la fase 3, la Xunta podria permetre obrir l'estadi amb un tercera part de capacitat

Redacció Esport3Actualitzat

El Celta de Vigo ha de jugar el dissabte 13, a casa, contra el Vila-real en la represa de la Lliga i, la Xunta de Galícia podria permetre a l'equip gallec obrir les portes de l'estadi de Balaídos perquè els seus socis l'omplin en una tercera part de la capacitat.

Aquesta circumstància es dona perquè dilluns, dia 8, la Xunta de Galícia ha demanat passar a la fase 3 de la desescalada i, a partir de les noves normatives que es poden aplicar pel que fa als espectacles públics, el Celta havia sol·licitat poder jugar amb aficionats.

Poc després, el club gallec ha explicat en un comunicat oficial que encara no té cap autorització de les institutucions per permetre l'accés d'aficionats a l'estadi en el pròxim partit de lliga i que està a l'espera del que decideixin les autoritats competents en matèria sanitària.

Aquesta decisió no aniria d'acord amb els consells del govern espanyol, el Consell Superior d'Esports i LaLiga, que han insistit a jugar sense públic per qüestions de seguretat. De fet, des del CSD ja s'ha fet l'advertència que si el públic torna als estadis haurà de ser de forma simultània a tots els camps, per evitar que hi hagi desigualtats en la competició.

De moment, el Celta s'afegeix als dos equips, el Las Palmas i l'Oviedo, que ja havien demanat poder jugar els partits de la represa de la competició amb aficionats a la graderia.
 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut