El Celta assalta el Madrigal amb un Brais Méndez estel·lar (2-3)

L'atacant del Celta de 21 anys ha acabat el partit amb un gol i dues assistències per guiar el conjunt gallec a la segona victòria consecutiva

El Celta ha superat el Vila-real a domicili i ha trencat una ratxa de sis desplaçaments seguits sense conèixer la victòria (2-3).

El partit ha començat molt travat. Brais Méndez ho ha intentat en el minut 20 amb un remat al pal i Sergio Asenjo ha hagut d'intervenir després del remat de Iago Aspas a falta de pocs minuts pel descans.

Quan semblava que la primera part conclouria amb empat a 0 al marcador, els visitants s'han avançat en el marcador amb un xut de Brais Méndez des de la frontal de l'àrea.

En la represa, Yokuslu ha ampliat l'avantatge en el minut 49 amb un remat de cap i, només dos minuts després, Maxi Gómez ha definit a la perfecció davant Asenjo en el que semblava la sentència del partit.

Però els locals han reaccionat. Calleja ha donat entrada a Carlos Bacca en el minut 55 i el davanter colombià ha estat l'autor dels dos gols dels locals en els instants finals de partit.

Tot i això, la distància en el marcador ha estat massa gran per un Vila-real que continua en la zona perillosa de la classificació amb 14 punts, mentre que el Celta és desè amb 20 punts.