Pione Sisto, jugador del Celta de Vigo

El Celta para els peus al Llevant (1-2) i l'Osca esgarrapa un empat a San Mamés (2-2)

Els gallecs han sumat el primer triomf de la temporada liderats per un magistral Pione Sisto i els aragonesos han sorprès igualant dos gols en contra davant l'Athletic Club

El Celta de Vigo ha sumat la primera victòria de la temporada i ha parat els peus d'un Llevant que s'havia estrenat amb un sorprenent triomf contra el Betis al Benito Villamarín. Els gallecs, que es van estrenar a la lliga amb un empat a casa davant l'Espanyol, han assaltat el Ciutat de València liderats per un magistral Pione Sisto.

L'extrem danès d'origen sudanès ha inaugurat el marcador en el minut 10 amb un potent xut sense angle que ha sorprès Oier Olazábal i de les seves botes han sortit les jugades més perilloses dels visitants. En el minut 35, el Celta ha deixat més tocat el Llevant amb el 0 a 2 fet per Maxi Gómez, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

En la represa, el conjunt granota ha reaccionat i ha buscat amb insistència retallar distàncies. El setge dels locals ha trobat el premi en el minut 79, quan Morales ha escurçat diferències transformant un penal. El Celta, que ha estavellat dues rematades als pals, no ha pogut trobar el gol de la sentència, però ha pogut resistir i ha acabat sumant un triomf per la mínima.

L'Osca esgarrapa un empat a San Mamés (2-2)

En l'últim partit de la segona jornada, l'Athletic Club i l'Osca han empatat a dos a San Mamés. Després d'una primera part, els bascos semblaven encarrilar el triomf amb dos gols, el primer de Susaeta amb una rematada creuada en el minut 47 i el segon de Yuri Berchiche, en el 63. Però l'Osca no s'ha rendit i el seu esforç ha acabat tenint el premi de l'empat. En el minut 71, l'exjugador del Reus Jorge Miramón ha retallat distàncies i en el 87, el "Chimy" Ávila ha establert la igualada definitiva amb un golàs espectacular de volea a la mitja volta que ha deixat glaçada l'afició local. Amb aquest resultat, els dos equips sumen quatre punts després de dues jornades i confirmen l'Osca com l'equip revelació en aquest inici de temporada.