Espanyol

"El cel és blanc-i-blau", un homenatge en forma de llibre a Dani Jarque

"El cel és blanc-i-blau" és el primer llibre publicat en memòria del jugador de l'Espanyol Dani Jarque, mort el 8 d'agost a Coverciano (Itàlia), i s'hi relaten 21 històries diferents sobre el futbolista català. En aquest llibre s'expliquen diverses anècdotes de la vida esportiva i personal del que va ser capità blanc-i-blau i tots els beneficis del llibre aniran destinats a Martina Jarque, la filla del jugador, que va néixer el mes de setembre passat. Els periodistes Bruno Alemany i Moisés Llorens, autors del llibre, han subratllat que el seu objectiu era fer un homenatge a Jarque.

Actualitzat
"Volíem fer un homenatge a Jarque. No volíem que tot quedés en una hemeroteca, sinó que volíem un llegat, una herència. La conclusió és que la gent estima i estimarà Jarque", ha declarat Moisés Llorens.

De la seva banda, Bruno Alemany ha agraït l'ajuda rebuda per part de tothom: "Volíem recordar la seva figura amb un somriure. No volíem buscar la llàgrima. Hi ha històries molt divertides que faran riure la gent. Penso que la gent està preparada per llegir sobre la vida de Jarque", ha afegit.

L'obra vol retre el més respectuós homenatge a Jarque a través d'aquestes "21 històries del 21" descrites per la seva gent més pròxima, tant en l'esfera personal com en la professional.

La seva dona, Jéssica; els seus pares; l'amic i representant, Màgic Díaz; companys com Moisés Hurtado, Ferran Corominas, Javi Chica, Albert Riera o Rufete; entrenadors com Mauricio Pochettino, Miguel Ángel Lotina, Ernesto Valverde o Tintín Márquez; futbolistes com Cesc Fàbregas, Fernando Torres o Andrés Iniesta, entre d'altres, recorden anècdotes i moments de la seva vida.

En l'acte d'avui s'ha anunciat, a més, que el 16 d'abril es presentarà a l'estadi de Cornellà-el Prat un mural amb tots els records que van deixar amics i aficionats quan va morir Jarque i també s'inaugurarà la porta 21, en un acte en el qual està prevista l'assistència de tots els futbolistes de la plantilla blanc-i-blava.

Pochettino recupera Kameni

Kameni, que s'ha perdut els últims dos partits del conjunt blanc-i-blau per una lesió al canell esquerre, ha rebut aquest dijous l'alta mèdica i podrà jugar diumenge contra l'Sporting de Gijón. El porter camerunès es va lesionar a l'entrenament de divendres passat, abans del partit contra el Sevilla.

Qui no podrà jugar davant dels asturians és David Garcia. El defensa millora de la seva lesió muscular i s'espera que la setmana que ve pugui començar a entrenar-se al mateix ritme que la resta de companys. Iván de la Peña, de la seva banda, segueix evolucionant favorablement.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut