Foto: Twitter @cesabadell
SABADELL

El CE Sabadell debutarà al camp del Rayo aparcant els complexos

El Sabadell debutarà a Segona al camp del Rayo d'Andoni Iraola i ho farà de la mà d'un Andoni Iraola que és tot un expert en la categoria

Imma Casares FerreiroActualitzat

L'entrenador del CE Sabadell, Antonio Hidalgo, era el capità de l'última temporada del Sabadell a Segona. Com a jugador no li va faltar caràcter, però no va poder evitar el descens el maig del 2015. Cinc anys després, com a entrenador, s'ha tret l'espina retornant l'equip a la divisió de plata.

Aquest dissabte, el CE Sabadell debuta contra el Rayo d'Andoni Iraola, amic personal amb qui va compartir banqueta a l'AEK Larnaka de Xipre. Segons el tècnic de Granollers, aquest fet no li dona avantatge.

"Ell em coneix tant bé com jo a ell; les coses estan igualades. M'apreció molt l'Andoni; vam passar nou mesos junts i li desitjo el millor a partir de demà".

Antonio Hidalgo té experiència a la categoria, just el que li falta a la majoria dels seus jugadors. Debuten contra el Rayo, però, a més, s'hauran d'enfrontar amb el Mallorca i Espanyol en la tercera i quarta jornada, clars aspirants a l'ascens. En aquest sentit, Antonio Hidalgo ha estat clar:

"Els meus jugadors són de Segona a tots els efectes. S'ho mereixen pel treball que van fer l'any passat i estem convençuts que competirem des del primer minut del primer partit".

Tota una declaració d'intencions d'un entrenador que creu cegament en els seus jugadors.

Anar al contingut