Hidalgo és otimista de cara al partit contra el Mallorca
Futbol

El CE Sabadell afronta amb optimisme el partit contra el Mallorca

El CE Sabadell buscarà diumenge sumar els seus primers punts a Son Moix davant d'un dels principals aspirants a l'ascens

Xavi TorresActualitzat

Malgrat la il·lusió, el repte no és senzill. El poc temps per planificar la plantilla i el calendari complicat -estrena contra el Rayo Vallecano i segon partit contra el Mallorca, diumenge, a les 16.00 h- han fet concentrar més Antonio Hidalgo i els seus futbolistes per mirar de sumar com més aviat millor. "Tot i la derrota a Vallecas, les sensacions són bones. Només cal veure treballar els jugadors cada dia per entendre que estem fent bé les coses", ha dit el tècnic català en roda de premsa. "El Mallorca no ha començat bé -un punt en dos partits i zero gols a favor-, però és un dels candidats a pujar. Haurem d'estar concentrats i concedir menys errors dels que vam cometre contra el Rayo", ha afegit.

A l'espera de noves incorporacions ("el club està treballant amb aquest desig"), Hidalgo compta només amb 17 jugadors del primer equip, inclòs Juan 'Ibiza', el central balear que acaba d'arribar cedit de l'Almeria. Aquesta setmana ja s'han entrenat amb el grup Xavi Boniquet i Aaron Rey, absents tots dos a Vallecas, però fins diumenge mateix no sabran si podran jugar. Seran baixa, encara, Àngel Martínez -sancionat- i Pedro Capó, Edgar Hernández i Aleix Coch -lesionats de llarga durada-.

Anar al contingut