Copa

El CD Ebre elimina el Lleida Esportiu de la Copa (2-1)

L'equip aragonès ha remuntat el gol inicial d'Albistegui en dues jugades molt protestades

Francesc LatorreActualitzat

El Lleida Esportiu, que l'any passat va arribar als vuitens de final de la Copa del Rei, no podrà reeditar aquella gesta. El conjunt del Segrià, invicte en els deu partits oficials disputats fins al moment, ha perdut a Saragossa contra l'Ebre i d'aquesta manera s'acomiada de la competició.

El partit ha estat tal com l'havia previst Gerard Albadalejo: molt físic, molt intens i amb molta pilota aèria, sense gaire joc per terra. Els aragonesos s'haurien pogut avançar al minut 34 des del punt de penal. Gerrit, però, ha enviat la pilota per sobre del travesser. En canvi, ha estat el Lleida qui ha obert el marcador, gràcies a un gol d'Albistegui en el minut 43. Amb 0-1 s'ha arribat al temps de descans.

La tònica ha estat idèntica a la segona part del partit. No hi havia dominador clar i l'Ebre jugava més predisposat a destruir joc que no pas a construir-lo. Al minut 71, Iván Lopez ha tornat a xiular penal en una acció en què els jugadors de Manolo González no havien reclamat res. Aquesta vegada l'ha xutat Ubay, que sí ha aconseguit superar Pau Torres. Deu minuts més tard, Sergio ha fet el segon aprofitant una assistència de Raúl González. Els jugadors del Lleida han reclamat fora de joc però l'àrbitre no n'ha volgut saber res.

El Lleida Esportiu ho ha provat fins al final però no ha pogut empatar. Serà l'Ebre, doncs, qui tindrà l'oportunitat d'enfrontar-se a un equip de Primera Divisió dels que estan jugant competició europea. Barça i Madrid, evidentment, seran els més desitjats en el sorteig de divendres.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut