El CB Prat s'imposa a Valladolid i es classifica per a les semifinals del "play-off" d'ascens a la Lliga ACB (51-58)

Els pratencs sempre han portat la iniciativa en el marcador i han sumat el tercer i definitiu triomf en l'eliminatòria de quarts de final. En canvi, el Bàsquet Manresa ha perdut a la pròrroga a la pista del Leyma Corunya i és a un pas de l'eliminació.

El CB Prat s'ha classificat per a les semifinals del "play-off" d'ascens de la Lliga ACB de bàsquet després d'imposar-se a la pista del Valladolid en el quart partit de l'eliminatòria de quarts de final (51-58). Els pratencs sempre han portat la iniciativa en el marcador i al descans dominaven per sis punts de diferència (27-33).

En la represa, els locals han intentat reaccionar però el conjunt català ha sabut mantenir la calma en els moments complicats i s'ha acabat emportant un triomf definitiu. Emanuel Cate (13 punts i 11 rebots) i Saúl Blanco (10 punts) han estat els jugadors més destacats en la victòria del seu equip contra un rival que s'acomiada del somni de l'ascens.

El Bàsquet Manresa cau a la pròrroga (75-72)

El Bàsquet Manresa està a un pas de l'eliminació després de perdre el tercer partit de la sèrie a la pista del Leyma Corunya per 75 a 72. En un duel molt igualat, els manresans han caigut a la pròrroga per culpa d'un triple de Trevor Cooney a només tres segons del final que ha desfet l'empat. En l'última jugada, Jordi Trias hauria pogut forçar una segona pròrroga però ha fallat el seu llançament. Aquest diumenge, es disputarà el quart partit també a La Corunya i els manresans estan obligats a guanyar per no quedar-se sense opcions d'ascens a la màxima categoria del bàsquet espanyol.