Sergi Oliva, nou entrenador ajudant dels Utah Jazz
NBA

El català Sergi Oliva, nou entrenador ajudant dels Utah Jazz

Oliva s'uneix al Jazz després de passar les darreres sis temporades amb els Philadelphia 76ers, més recentment com a vicepresident d'Estratègia

Redacció Esport3Actualitzat

El Utah Jazz ha anunciat el fitxatge del català Sergi Oliva per al seu cos tècnic, com a entrenador ajudant de Quin Snyder. Oliva s'uneix al Jazz després de passar les últimes sis temporades amb els Philadelphia 76ers, més recentment com a vicepresident d'Estratègia.

Natural de Gelida, es va incorporar per primera vegada als 76ers el 2014 com a analista d'operacions de bàsquet després d'haver obtingut diversos títols a la Universitat Politècnica de Catalunya, incloent-hi un doctorat en Complexitat Computacional i màster i llicenciatura en Informàtica.

Oliva va passar 12 anys anteriorment com a entrenador principal als nivells juvenil i amateur sènior de Catalunya. També és col·laborador habitual de la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ), especialment com a professor en els seus cursos de certificació d'entrenador.

Aquest és el segon entrenador ajudant català que milita actualment a l'NBA, després del badaloní Jordi Fernández, que està amb els Nuggets.

 

 

Anar al contingut