Ciclisme

Eduard Prades acaba tercer a l'etapa reina del Tour de Turquia

El ciclista d'Alcanar ha acabat tercer en la quarta etapa de la prova turca, on s'ha imposat el kazakh Aleksei Lutsenko, i se situa tercer a la general

Eduard Prades al podi del Tour de Turquia (Iraia Calvo)

Aleksei Lutsenko, corredor de l'equip Astana Pro Team, ha aconseguit la victòria a l'etapa reina del Tour de Turquia, prova de la màxima categoria ciclista, i s'ha posat líder de la classificació general. El corredor d'Alcanar Eduard Prades ha acabat en una meritòria tercera posició.

El ciclista d'Euskadi Murias ha aguantat en el grup de favorits i ha lluitat l'esprint al cim de Selçuk, on ha acabat tercer, per darrere de Lutsenko i l'italià Diego Ulissi. Amb aquesta tercera posició, Prades ha aconseguit una bonificació de quatre segons que li serveix per situar-se tercer en la classificació general a dues etapes pel final de la prova.

En les dues etapes restants, Prades haurà de lluitar per mantenir la tercera posició general i aconseguir el que seria el seu primer podi en categoria World Tour. Aquesta temporada, Prades ja havia destacat en curses com el Tour de Noruega, on va aconseguir la victòria general, o el Tour de Yorkshire, on va acabar segon.