L'Estadi Alfredo Di Stéfano de la Ciutat Esportiva blanca, en una imatge d'arxiu
L'Estadi Alfredo Di Stéfano de la Ciutat Esportiva blanca, en una imatge d'arxiu
Futbol

El cas dels jugadors del planter del Madrid investigats per la difusió d'un vídeo sexual tindria una segona víctima

El Tribunal Superior de Justícia de les Canàries revela, un cop obertes les diligències, que al cas hi ha "dues presumptes víctimes"

Redacció Esport3Actualitzat

El cas que involucra quatre jugadors del planter del Reial Madrid en la suposada difusió no autoritzada de vídeos de contingut sexual tindria una segona víctima, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de les Canàries. 

El jutjat d'instrucció número 3 de San Bartolomé de Tirajana (Gran Canària) s'ha fet càrrec del cas i ha obert diligències després que la Guàrdia Civil ha lliurat l'atestat amb les seves indagacions, que van portar a la detenció la setmana passada de tres jugadors del filial del Castella i el Reial Madrid C, i de la imputació d'un quart jugador. 

La mare de la menor va denunciar els fets

Els fets van passar a Mogán, Gran Canària, a principis d'estiu, i van ser denunciats per la mare d'una menor davant la Guàrdia Civil, que ha detingut els tres futbolistes per un delicte de revelació de secrets d'índole sexual. Està enquadrat dins dels delictes contra la intimitat, el dret a la pròpia imatge i la inviolabilitat del domicili.

Abans de ser posats en llibertat, els tres detinguts han estat traslladats a dependències judicials, on han prestat declaració. Se'ls acusa d'haver distribuït el vídeo en un grup de WhatsApp on hi havia altres jugadors de l'equip.  

L'article 197.7 del Codi Penal, modificat recentment per la llei del "només sí és sí", estableix una pena de presó de 3 mesos a un any o multa de 6 a 12 mesos per a qui difongui, reveli o cedeixi a tercers sense autorització qualsevol tipus d'imatge la difusió de la qual "deteriori greument la intimitat personal", encara que hagi estat obtinguda amb consentiment. La pena és més gran per a qui inicia la cadena.

 

Anar al contingut