Gerard Piqué i Jordi Alba, en un partit de la temporada 2019-2020
Gerard Piqué i Jordi Alba, en un partit de la temporada 2019-2020
barça

El cas de morositat de Piqué i Alba que va tensar les oficines del Barça

El 2020 el club els va haver de reclamar el pagament de les llotges VIP que tenien llogades, segons les filtracions d'El Mundo

Redacció Esport3Actualitzat

El material extret de la causa del Barçagate segueix donant a conèixer episodis que es van produir al FC Barcelona en temps de Josep Maria Bartomeu que no havien vist la llum pública. En el darrer capítol de les filtracions publicades pel diari El Mundo, s'explica un cas de morositat de dos dels actuals capitans de la plantilla, Gerard Piqué i Jordi Alba, per l'endarreriment en el pagament de les llotges VIP que tenien llogades al Camp Nou perquè els seus familiars i amics en fessin ús.

Segons la informació, l'octubre de 2020 el deute dels jugadors amb el club va arribar a ser de gairebé 135.000 euros, en el cas del central, i 70.000 en el del lateral. A partir d'aquell moment, es va activar el protocol de reclamació d'aquestes quantitats a Kosmos Global Holding i Jomi BCN Gestión de Imagen, empreses propietat dels futbolistes, així com 21 companyies més que tenien quantitats inferiors pendents d'abonar.

L'afer hauria provocat tensió a les oficines del club per les diferents visions de com resoldre el cas. Descomptar els imports de les nòmines dels jugadors o bé optar per la via jurídica. Fins i tot, el responsable de negoci de l'estadi, Víctor Oliver, va demanar que no se'ls requerís el pagament amb un burofax per "no posar en risc la renovació de tots ells". Finalment, l'article assegura que després de les reticències inicials es va arribar a un acord per realitzar els primers pagaments.

Aquest dijous també s'han revelat detalls de la marxa de Neymar.

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut