Un aficionat del Cardiff mostra una bufanda en honor al desaparegut Emiliano Sala (Reuters)
Futbol

El Cardiff al·legarà que el contracte d'Emiliano Sala "no era legalment vinculant"

El club gal·lès no està disposat a pagar els 17 milions d'euros que li reclama el Nantes pel traspàs del davanter argentí, mort el passat mes de gener

Actualitzat

El Cardiff City al·legarà davant la FIFA que el contracte que va signar per fitxar del Nantes el futbolista argentí Emiliano Sala, mort en un accident aeri, no era "legalment vinculant".

Segons han informat aquest dilluns mitjans anglesos, el Nantes ha reclamat el pagament dels 17 milions del fitxatge, al qual s'ha negat el Cardiff. Sala va perdre la vida fa dos mesos en un accident d'avioneta al canal de la Mànega, quan viatjava des de Nantes fins a Cardiff.

El club francès ha reclamat el pagament davant la FIFA, i el Cardiff té dret a respondre a l'acusació fins al 3 d'abril. El Cardiff al·legarà, segons la premsa local, que el contracte de Sala va ser rebutjat per la Premier League i que va ser declarat "nul i buit", fet que va impedir que se'n signés un de vàlid abans de la seva mort.

El cos de Sala va ser trobat dies després de l'accident al fons del canal de la Mànega, però el del pilot que viatjava amb ell, David Ibbotson, encara no ha estat localitzat. Sala, de 28 anys, era el fitxatge més car en la història del Cardiff.

 

Anar al contingut