Les instal·lacions del CN Barcelona, a la platja de la Barceloneta
Les instal·lacions del CN Barcelona, a la platja de la Barceloneta
Waterpolo

El CN Barcelona, com el CAR, acollirà esportistes ucraïnesos exiliats

Una iniciativa en la mateixa línia del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, que dimecres va anunciar l'acollida de 10 waterpolistes del Dinamo de Kíiv, que s'integraran en la seva rutina

Redacció Esport3Actualitzat

Els efectes del conflicte bèl·lic a Ucraïna segueixen arribant al teixit esportiu català. Una delegació del CN Barcelona ha presentat al cònsol general d'Ucraïna, Artem Vorobiov, un projecte per a la integració d'esportistes ucraïnesos exiliats. El pla contempla que qualsevol d'ells pugui participar en les dinàmiques i entrenaments dels diferents equips del club, en les disciplines de natació, waterpolo, triatló, natació artística i karate.

Més enllà d'això, el projecte preveu accions d'integració, ajuda psicològica i transmissió de la metodologia formativa del club per als esportistes que ho sol·licitin. A més, proposa que grups reduïts de nens i nenes, d'entre 3 i 10 anys, vinguts d'Ucraïna puguin beneficiar-se dels equipaments de la Barceloneta.

El CAR s'obre a 10 waterpolistes del Dinamo de Kíiv

El Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat va anunciar aquest dimecres l'acollida de 10 joves waterpolistes del Dinamo de Kíiv, un dels principals clubs ucraïnesos. Els jugadors, que tenen entre 13 i 17 anys, han arribat a Catalunya gràcies a la mediació de diverses entitats del món del waterpolo i de l'esport en general.

La tasca de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física, de la Federació Catalana de Natació i del mateix CAR ha permès l'arribada d'aquests jugadors. Ara s'integraran en la dinàmica d'altres jugadors d'edats semblants que estan concentrats al centre.

Anna Caula, secretària general de l'Esport i l'Activitat Física, ha assenyalat el compromís per facilitar l'arribada d'aquests jugadors.

"No hem dubtat ni un moment a l'hora d'activar la maquinària i de posar-la a disposició d'aquest grup de joves per garantir-los una estada segura. Catalunya és terra d'acollida i el món de l'esport demostra un cop més aquest caràcter solidari que el caracteritza de fa temps."

El CAR integra 10 joves waterpolistes refugiats

 

Anar al contingut