Oscar Trejo amb el braçalet
Oscar Trejo, amb el braçalet del Rayo
Futbol

El capità del Rayo Vallecano deixa el braçal per principis

Trejo cedeix la capitania pel tracte que el club madrileny dona a "treballadors i aficionats"

Redacció Esport3Actualitzat

L'ecosistema del Rayo Vallecano és diferent. El club madrileny està acostumat a conviure amb la tensió que comporta tenir una afició identificada amb l'esperit popular de l'entitat i la propietat que gestiona el dia a dia. Sovint, el conflicte entre graderia i llotja, baixa a la gespa. L'últim exemple, el del fins avui capità Oscar Trejo.

Portar el braçal del Rayo comporta una gran responsabilitat. Trejo ha assumit el seu compromís amb escreix, implicant-se en la vida del club i les persones que el conformen. Per aquest motiu, aquest diumenge ha comunicat que deixa la capitania pel tracte que el club dona a "treballadors i aficionats". A Instagram ha escrit:

"El principal motiu és no coincidir en la metodologia ni en el tracte als treballadors i aficionats, la matèria primera realment important i diferent en aquest club."

L'argentí, en l'últim any de contracte, està desgastat després de tants intents frustrats de capgirar alguna de les realitats del "rayisme". La situació del femení i la del planter o la no adhesió del club a la iniciativa per posar preus populars a les entrades visitants han estat alguns dels seus darrers maldecaps. Abans, capitans que el van precedir, com Mario Suárez, s'havien oposat a l'ERTE del club.

Els principis de Trejo deixen vacant el braçalet del vestidor entrenat per Francisco. Els candidats a heretar-lo són Óscar Valentín, Bebé, Falcao i Isi Palazón.

Anar al contingut