Raíllo i Vinícius ja se les van tenir en el duel de la temporada passada a Son Moix
Raíllo i Vinícius ja se les van tenir en el duel de la temporada passada a Son Moix
futbol

El capità del Mallorca escalfa la visita del Madrid a l'illa: "Als meus fills mai els posaria Vinícius d'exemple"

L'aspra relació entre Raíllo i el brasiler ve de lluny. L'experico el va arribar a acusar d'utilitzar el racisme per no parlar de la seva conducta provocadora

Redacció Esport3Actualitzat

Totes les competicions generen enemics íntims. A LaLiga, una de les relacions més aspres és la que mantenen des de fa alguns cursos el capità del Mallorca, Antonio Raíllo, i el davanter del Reial Madrid, Vinícius. Les seves trobades sobre el camp acostumen a provocar guspires, com es va poder comprovar en l'última visita dels blancs a Son Moix. O en el duel del setembre al Bernabéu.

El central ex de l'Espanyol no és l'únic de la plantilla balear que se les ha tingut amb el brasiler, Pablo Maffeo tampoc és el millor amic del 20 del Madrid. Sí que ha estat, però, el més contundent a l'hora de retreure públicament la conducta de Vinícius. Si fa uns mesos el va arribar a acusar de parlar de racisme per tapar la seva conducta provocadora i d'insults als rivals, ara ha tornat a dir què en pensa en una entrevista a DAZN:

"Si el dia de demà he de posar d'exemple per als meus fills algun jugador, posaré Modric o Benzema, però mai el posaria a ell."

La nova sentència de Raíllo arriba a quatre dies del Mallorca-Reial Madrid de diumenge. Segur que Vinícius es deu haver trobat ambients més propensos que no pas el que l'espera a Son Moix.

 

Anar al contingut