Imatge d'arxius dels jugadors del Llista Blava
Hoquei patins

El Lleida Llista retira el comunicat i lamenta les reaccions generades

La postura tèbia del club i el fet que els etiquetessin no havia agradat a Andreu Tomàs, Oriol Vives, Alex Joseph o el tècnic, Albert Folguera

Actualitzat

Les reaccions després de la sentència condemnatòria als nou polítics i activistes catalans han creat controvèrsia en el si del Lleida Llista Blava. El club de l'OK Lliga ha emès un comunicat en què recalcava que l'entitat és esportiva, que no es volia involucrar en temes polítics i remarcava el seu respecte per les decisions judicials.

A l'hora d'enviar el comunicat, el club ha etiquetat diversos jugadors. Un d'ells, concretament el capità Andreu Tomàs, ha reaccionat immediatament deixant clar que ell no comparteix la postura del club: "A mi no m'etiqueteu en aquest comunicat vergonyós, idèntic al de l'Espanyol, quina decepció, a mi no em representeu".

També Oriol Vives, un altre jugador del club que també ha estat etiquetat, s'ha desmarcat de la postura oficial del club: "Personalment, aquest comunicat no em representa en absolut", ha explicat. Amb el pas de les hores, també s'ha addherit a aquesta postura el jugador Àlex Joseph -"Aquests fets són injustícies sí o sí", ha indicat el jugador arenyenc- i també l'entrenador de l'equip, Albert Folguera: "A mi no em prepresenta en absolut", ha assegurat el tècnic.    

 

Després de la polèmica generada, el club lleidatà ha acabat retirant el comunicat oficial que havia fet i ha lamentat les reaccions que ha generat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut