Futbol

El capità del Bayern de Munic, Philipp Lahm, assegura que l'arribada de Guardiola els farà encara més forts

El capità del Bayern de Munic, Philipp Lahm, ha assegurat en una entrevista al diari alemany "Süddeutsche Zeitung" que els millors anys de l'equip bavarès encara han d'arribar i que l'arribada de Pep Guardiola els aportarà un plus extra per seguir millorant. "És un tècnic experimentat. Ens farà encara més forts", ha afirmat.

Actualitzat
El capità del Bayern de Munic, Philipp Lahm, ha assegurat en una entrevista al diari alemany  "Süddeutsche Zeitung" que els millors anys de l'equip bavarès encara han d'arribar i que l'arribada de Pep Guardiola els aportarà un plus extra per seguir millorant. "És un tècnic experimentat. Ens farà encara més forts", ha afirmat.

Lahm ha admès que el triplet d'aquest any amb Lliga, Copa i Champions sota les ordres de Jupp Heynckes marca l'inici d'una era i amb Guardiola el Bayern pot emular la selecció espanyola a nivell de clubs, com un equip capaç d'acumular títols durant molts anys. "Quan ve algú nou tots estem més desperts. I la nostra exitosa temporada no serà un problema per al nou entrenador", afirma.

Lahm també ha afegit que encara no coneix els plans del nou tècnic però creu que parlaran per telèfon abans del primer entrenament de pretemporada previst per l'1 de juliol. Uns dies abans, el 24 de juny, Guardiola serà presentat de forma oficial com a nou entrenador del conjunt alemany.
Anar al contingut