Haaland celebra un dels gols en el partit contra Gibraltar (EFE/EPA/LISE ASERUD)
Futbol internacional

El capità de Gibraltar critica Haaland: "Pot comprar moltes coses, però no pot comprar classe"

Roy Chipolina es va acostar a Haaland per demanar-li la seva samarreta per al seu fill, que és un gran admirador de l'estrella noruega, i la seva reacció va ser la de riure i marxar pel túnel de vestidors

El passat mes de març, Noruega es va enfrontar a Gibraltar en un duel corresponent a la fase de classificació del Mundial de Qatar 2022 disputat a Oslo. Un partit en el qual Halaand no va trobar porteria i va ser substituït amb cara de pocs amics al minut 60. Tot i així, Noruega guanyar sense problemes per 3-0.

A l'acabar les entrevistes post partit a peu de camp, Roy Chipolina, jugador de Gibraltar, es va acostar a Haaland per demanar-li la seva samarreta per al seu fill que és un gran admirador de l'estrella noruega. El davanter del Dortmund va mirar a Chipolina, va riure i va marxar pel túnel de vestidors sense respondre a la proposta.

Una acció lletja que el capità de Gibraltar, Reece Styche, va voler rememorar després del partit de la setmana passada quan tots dos combinats nacionals es van tornar a enfrontar en declaracions al diari "The Sun".

"Cap de nosaltres volia la samarreta de Haaland, així que la vam rebutjar pel que va passar en l'anterior partit, quan Haaland va riure i se'n va anar després de la proposta d'un company per al seu fill. Pot comprar moltes coses, però no pot comprar classe, potser l'exageració dels mitjans li ha pujat al cap".

Haaland va marcar un hat-trick en la victòria de Noruega sobre Gibraltar per 5-1 la setmana passada, però el gol del partit el va fer el mateix Styche amb un xut encreuat que va entrar per l'escaire.

"No necessito la samarreta de Haaland com a record. El meu objectiu està en la història i sempre tindré els records emmagatzemats al cap."

Anar al contingut