Andrés Iniesta en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

El capità blaugrana, Andrés Iniesta, revela els quatre jugadors amb qui li hauria agradat jugar

A la porteria, l'escollit és Peter Schmeichel; Paolo Maldini, a la defensa; Michael Laudrup, al mig del camp, i l'exblaugrana Ronaldo, com a davanter

Actualitzat

El capità del FC Barcelona, Andrés Iniesta, ha revelat en una entrevista a la web del club quins són els quatre jugadors que més admira i amb qui li hauria agradat compartir equip. A la porteria, l'escollit és Peter Schmeichel; Paolo Maldini, a la defensa; Michael Laudrup, al mig del camp, i l'exblaugrana Ronaldo, com a davanter.

Per Iniesta, Schmeichel és "un dels grans de la història". "Quan era jove em cridava molt l'atenció pel seu físic i per les seves parades. M'hauria agradat jugar amb ell", explica el de Fuentealbilla.

En la defensa, l'escollit per Iniesta és Maldini "per tot el que ha representat com a jugador, tant a la seva selecció com al seu club i durant tota la seva vida, per la seva trajectòria, títols guanyats...". Tota una llegenda del futbol.

Al mig del camp, Iniesta també ho té clar, es quedaria amb Michael Laudrup "perquè és un dels meus ídols (...) la seva forma de jugar, de fer les coses, el seu estil i la seva classe...".

I ja a la davantera, l'escollit pel manxec és un altre exblaugrana, Ronaldo. "M'hauria agradat jugar amb Ronaldo, el considero un dels millors jugadors del món, un dels millors davanters. El 1996, quan va jugar al Barça, va ser l'any que jo vaig arribar al club i em va marcar molt. Va impressionar tothom."

Anar al contingut