Bale i Messi, en un dels clàssics en què es van veure les cares
Bale i Messi, en un dels clàssics en què es van veure les cares
Futbol

El canvi d'opinió de Gareth Bale que irrita el madridisme i fa pessigolles a Can Barça

La seva resposta sobre quin és el millor jugador que ha guanyat la Champions causa estranyesa

Redacció Esport3Actualitzat

"Gal·les. Golf. Madrid. En aquest ordre". Amb aquesta pancarta, Gareth Bale va començar a escriure el seu adeu al Reial Madrid. Els últims anys del britànic al Bernabéu van combinar el menfotisme amb una extrema facilitat per guanyar títols sense pràcticament jugar. El resultat va ser la indiferència del madridisme. No obstant, aquest cap de setmana el nom de Bale s'ha tornat a fer present a la casa blanca.

El motiu, la resposta del gal·lès en un esdeveniment de Play Station a la pregunta: "Quin és el millor jugador que ha guanyat la Champions?" Les paraules de Bale, meridianament clares: Leo Messi. L'opinió de l'exjugador també del Tottenham i Los Angeles FC no ha agradat a la seva antiga afició.

La irritació blanca es deu a un parell de motius: primer, perquè ignora el seu excompany Cristiano Ronaldo i, segon i més rellevant, perquè suposa un canvi d'opinió respecte del que pensava fa dos anys: "Cristiano Ronaldo és el millor jugador amb què he jugat, sens dubte. Per a mi és el millor de la història."

Quan Bale va penjar les botes amb 33 anys era un dels cracs de l'MLS. A partir d'ara serà Messi l'estrella que més brillarà a la Lliga nord-americana, en el seu cas, des de la costa est. 

Anar al contingut