El Pavelló José Luis Abós de Saragossa (www.principefelipe.zaragozadeporte.com)
El Pavelló José Luis Abós de Saragossa (www.principefelipe.zaragozadeporte.com)
Bàsquet

El canvi de nom del Pavelló Príncep Felip a Pavelló José Luis Abós fa enutjar el Partit Popular

Amb l'arribada a l'alcaldia de Saragossa de Pedro Santisteve, de Saragossa en Comú, el Pavelló Príncep Felip ha canviat de nom fent cas a una petició popular. La decisió no ha agradat gens al Partit Popular.

Actualitzat

L'Ajuntament de Saragossa ha anunciat aquest divendres que a partir d'ara el Pavelló Princep Felip canvia el seu nom pel de Pavelló José Luis Abós, en homenatge a l'entrenador del CAI de Saragossa de la Lliga Endesa que va morir l'octubre de l'any passat víctima d'un càncer.

La petició del canvi de nom havia estat recolzada per més de 15.000 signatures recollides en només 10 dies, però en una primera votació el 27 de novembre del 2014 la majoria dels regidors del PP i el PSOE l'havia denegat. La proposta alternativa d'aquests dos partits havia estat canviar de nom el trofeu Ciutat de Saragossa i no la instal·lació. El nou govern municipal dirigit per Pedro Santisteve, de Saragossa en Comú, ha reconsiderat la decisió.

La mesura no ha agradat gens al Partit Popular, que creu que s'està fent servir la figura del tècnic per atacar la monarquia espanyola. "Si Ada Colau treu el bust del rei, a l'endemà s'ha de fer alguna cosa contra la monarquia a Saragossa", ha manifestat el portaveu dels populars a l'ajuntament de la capital aragonesa Eloy Suárez. Els populars han afirmat que el primer que faran el dia que recuperin l'alcaldia serà revocar aquest canvi de nom.

Anar al contingut