Els jugadors del Canet Rosselló celebren la classificació per als quarts de final de la Copa francesa (@lequipe)
futbol internacional

El Canet Rosselló continua el seu conte de fades i ja és als quarts de final de la Copa francesa

El conjunt de la Catalunya Nord es desfà als vuitens de final del Bolougne, un altre equip de categoria superior

El Canet Rosselló, matagegants de la Copa Francesa, ha escrit una nova pàgina històrica per accedir als quarts de final. El rival del conjunt de la Catalunya Nord aquest cop no era de Primera Divisió, però sí d'una categoria superior: el Boulogne, de Tercera. Els rossellonesos (Quarta Divisió) venien d'eliminar el totpoderós Olympique de Marsella en l'anterior ronda i han sortit sense complexos a la gespa de l'estadi Gilbert Brutus de Perpinyà (on juguen com a locals aquesta competició).

Yohan Bai ha marcat el gol decisiu de l'eliminatòria per al Canet al límit del descans (1-0, minut 42) amb una rematada impecable després d'una centrada de Quentin Martin. El Boulougne ha dominat la segona part i s'ha acostat amb perill a la porteria nord-catalana. Said Id Azza ha arribat a estavellar una pilota al travesser al minut 82. Els rossellonesos han sabut resistir i patir, i s'han acabat classificant per als quarts de final.