Esports

El canal Esport3 es converteix en el canal dels Roller Games de Barcelona

El canal d'esports de Televisió de Catalunya oferirà fins a 80 transmissions de les onze disciplines al llarg dels onze dies de competició, que arranquen el 4 de juliol

Actualitzat

Una cita, onze Campionats del Món. Barcelona viurà del 4 al 14 de juliol de 2019 l'esdeveniment mundial més important que agrupa els Campionats del Món de totes les disciplines de "roller sport", i el canal Esport3 es convertirà en el canal on es podrà seguir per televisió i per internet el més destacat d'aquesta competició.

Durant onze dies intensos de competició, els World Roller Games veuran en acció més de 4.000 atletes, els grans noms propis dels esports de roda petita. Els jocs coronaran els millors del món d'onze disciplines tan dispars com alpí, artístic, roller freestyle, descens, inline freestyle, hoquei línia, hoquei patins, roller derby, scooter, velocitat i skateboard.

Fins a 80 transmissions es podran veure al canal d'esports de TV3 en onze dies de competició, començant per la transmissió de la cerimònia d'inauguració, aquest dijous 4 de juliol a les 20.25 h, a càrrec de Jordi Bentanachs. Tota la programació del canal Esport3 dia a dia es pot consultar a través d'aquest enllaç.

Esport3 ha preparat un equip de comentaristes per a cadascuna de les especialitats. Joan Ferran i Joan Ramon Vallvé per a l'hoquei patins i l'hoquei línia; Xavier Bonastre per a la velocitat; Jordi Robirosa per a l'alpí, Quique López Vilalta per al roller derbi; Xevi Bardolet per a les proves d'inline freestyle i descens; Imma Pedemonte, Josep Maria Puig i Mireia Vicente per al patinatge artístic i l'Àlex Oliva per a les proves de roller freestyle, skateboard i scooter.

Catalunya Ràdio, també als World Roller Games

Pel que fa a Catalunya Ràdio, diàriament els programes "Tot costa" i "El club de la mitjanit" explicaran els més destacable de la jornada dels jocs, i el cap de setmana tot l'equip del "Tot gira". La Montse Mir serà l'encarregada de cobrir les principals proves amb especial atenció a les d'hoquei patins, i Damià Aguilar i el Xavi Palau estaran centrats en les de patinatge artístic.

Una web i un "hashtag" específics a Esport3.cat

A la web i l'app del canal Esport3, s'ha creat un espai especial per aglutinar tota la informació relacionada amb aquest esdeveniment on es podran recuperar totes les transmissions íntegres de les diferents proves. I a les xarxes socials, durant totes les transmissions a Esport3 (de dijous 4 a diumenge 14) es pintarà l'etiqueta #WRGE3 en pantalla, que servirà també per interactuar amb els diferents comentaris.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut