El Barça-Leganés ha començat amb un minut de silenci per les víctimes del coronavirus
Barça

Emotiu homenatge del Camp Nou a les víctimes i familiars de la Covid-19

En la prèvia del Barça-Leganés nou violoncel·listes de l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu han interpretat "El cant dels ocells"

Redacció Esport3Actualitzat

En el retorn de la Lliga a un Camp Nou sense aficionats, els jugadors del FC Barcelona han portat un braçal negre en senyal de dol i han guardat un minut de silenci per les víctimes del coronavirus i pels seus familiars. En aquests minuts previs del partit entre el Barça i el Leganés s'ha pogut veure pels videomarcadors de l'estadi el vídeo amb la interpretació d'"El cant dels ocells" a càrrec de nou violoncel·listes de l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu.

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, també ha volgut tenir un record per als socis i penyistes del club blaugrana que han perdut la vida durant la pandèmia amb un missatge difós a través de les seves xarxes socials.

Després d'aquest homenatge previ, el club ha buscat algunes accions per ajudar l'equip en aquest atípic retorn a la competició sense públic a la graderia.

S'ha pogut sentir una versió del "Cant del Barça", l'himne oficial del club, cantat a cappella per tots els fans del FC Barcelona que han enviat arxius de vídeo enregistrant-se, i també s'ha vist un mosaic amb el lema "Aquí juguem tots".

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut