Els estadis recuperen el 100% d'aforament
FUTBOL

El Camp Nou recuperarà el 100% d'aforament en el Barça-Atlètic

El Barça ha confirmat que disposarà del cent per cent d'aforament el diumenge dia 6 en el partit contra els matalassers

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça-Atlètic de Madrid del diumenge 6 de febrer a les 16.15 al Camp Nou podrà tenir un ple total i els socis hi podran anar amb el seu carnet, sense demanar prèviament l'entrada.

En un comunicat, el Barça especifica que "s'haurà d'accedir a l'Estadi amb el carnet de l'abonament de la temporada 21/22 i tots els socis abonats sense excedència podran veure el partit des del seu seient habitual".

L'Espanyol, per la seva banda, haurà d'esperar una setmana més per jugar a casa i poder fer-ho amb l'aforament màxim. Serà contra el Barça en el derbi, un dels partits amb més expectació, que es disputarà el diumenge 13 de febrer a les 21.00.

El 28 de desembre passat es va decidir la restricció del 75% d'aforament per a tot el mes de gener, de l'1 al 31, i amb les dades actuals de la pandèmia i la variant òmicron, el Ministeri de Sanitat creia convenient allargar-ho fins al 28 de febrer, un mes més. Però Salut no ho veu necessari, i aquest 100% d'assistència es farà també als pavellons esportius.

Aquesta comunicació que va fer la ministra de Sanitat, Carolina Darias, el 29 de desembre, s'ha convertit, a partir d'ara, en un "consell", fins al pròxim 28 de febrer.

Anar al contingut