Els jugadors del Barça celebren un gol al Camp Nou (Reuters)
Barça

El Camp Nou es prepara per aixecar el títol de Lliga

L'afició blaugrana fa nou anys que no veu el seu equip proclamar-se campió de Lliga al seu estadi

Laura BruguésActualitzat

Amb un golàs de Correa, l'Atlètic de Madrid va derrotar el València ahir al Wanda per 3-2, després de veure com l'equip valencià li empatava el partit dues vegades. El títol de Lliga per al Barça quedava ajornat, i Simeone, que no es rendeix, va assegurar a la roda de premsa posterior al matx que esgotaria fins a l'últim sospir les opcions dels "colchoneros".

Mentrestant, el Camp Nou es prepara per a una gran festa aquest dissabte. Si el Barça guanya el Llevant, serà campió de Lliga, matemàticament. També pot ser-ho abans de saltar al terreny de joc, si l'Atlètic de Madrid, que juga abans, perd contra el Valladolid. De fet, els blaugranes en tenen prou fent el mateix resultat que els "colchoneros".

El president de la Federació, Luis Rubiales, serà al Camp Nou dissabte per entregar el trofeu de Lliga si el Barça es proclama campió. L'any passat ja ho va fer, però en l'últim duel del campionat, quan feia quatre partits que el Barça havia guanyat la Lliga a Riazor. I ara el recollirà Messi com a capità.

Els aficionats culers fa 9 anys que no veuen el Barça proclamar-se campió de Lliga al Camp Nou. L'últim cop va ser el 2010, amb Guardiola a la banqueta, després de golejar el Valladolid en l'última jornada.

Anar al contingut