Barça

El Camp Nou, punt de vacunació contra la Covid a partir de finals de maig

El dijous 27 de maig s'inicia el procés de vacunació al Camp Nou. La previsió és que es vacunaran 2.500 persones a la setmana.

Laia TudelActualitzat

El Camp Nou es prepara per convertir-se en un centre de vacunació. Dijous 27 de maig serà el primer dia que la gent podrà vacunar-se i els pròxims dies aquell qui ho vulgui ja podrà agafar cita per fer-ho a l'estadi blaugrana.

La idea és vacunar unes 2.500 persones a la setmana que passaran per la sala Berlín del Camp Nou. Tot i que la intenció inicial era habilitar tota l'esplanada de l'estadi o utilitzar més d'una sala, finalment s'ha desestimat ja que el ritme de vacunació general a Catalunya i Barcelona és bo i, de moment, no es necessiten més centres de vacunació massiva.

Des de la Conselleria de Salut i el Barça no han volgut desaprofitar l'oportunitat de mantenir el Camp Nou com a punt de vacunació pel valor simbòlic que té. La previsió és que aquest centre de vacunació es mantingui aproximadament un mes.

Això arriba setmanes després que la consellera de Salut, Alba Vergés i el president del Barça, Joan Laporta, tanquessin l'acord de col·laboració.

ARXIVAT A:
Coronavirus
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut