Jason Sudeikis, l'actor que encarna Ted Lasso, amb Josep Guardiola (@ManCity)
Futbol

El cameo de Pep Guardiola a la sèrie "Ted Lasso"

L'entrenador bagenc apareix en l'últim capítol que s'ha emès de la producció nord-americana

Actualitzat

Josep Guardiola està completant una gran temporada al capdavant del Manchester City. Flamant campió de Lliga, l'equip dels "sky blues" ha de jugar aviat les finals de la Copa anglesa i de la Champions, de manera que podria completar un triplet històric.

A l'espera de saber si podrà assolir aquestes fites, Guardiola ha aconseguit un altre èxit: el tècnic de Santpedor apareix breument en una de les sèries de moda, "Ted Lasso".

Guardiola no fa cap paper sinó que s'interpreta a ell mateix en un partit entre el Richmond --l'equip fictici que entrena Lasso-- i el City. En el breu moment en què els dos tècnics encaixen les mans, l'entrenador català li adreça un consell al seu col·lega:

 

 

"No et preocupis per les victòries o les derrotes. Simplement ajuda aquests nois a donar el millor d'ells mateixos tant dins com fora del camp. Això és el més important", li diu Guardiola a Lasso. "No hi podria estar més d'acord", respon el tècnic del Richmond.

Aquesta escena apareix cap al final de l'episodi 11 de la tercera temporada, que s'està emetent actualment. "Ted Lasso" és una sèrie de ficció que s'emet des de l'estiu del 2020 a la plataforma Apple TV, amb un notable èxit d'audiència i de crítica.

 

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut