Aquest és el calendari que haurà d'afrontar el Barça al mes de febrer
Barça

El calendari decisiu del Barça al mes de febrer

Els blaugrana tenen quinze dies per preparar un mes molt exigent amb derbi i duels europeus

Redacció Esport3Actualitzat

Sense Ansu Fati i, de moment, sense Eric Garcia ni Memphis Depay, el Barça vol aprofitar la poc ortodoxa pausa de seleccions d'aquest cap de setmana (sense partits de seleccions europees) per afrontar amb garanties un mes de febrer determinant per al futur de la campanya.

El mes començarà amb el duel que pot permetre al Barça entrar a les posicions de Champions, ja que rep al Camp Nou (diumenge 6, 16.15) l'Atlètic de Madrid, que actualment ocupa la quarta posició de la classificació, un punt per sobre dels blaugranes i amb els mateixos partits. Els de Simeone podien fer valer l'empenta de l'èpica remuntada contra el València, però perdran sis jugadors llatinoamericans (De Paul, Correa, Matheus Cunha, Luis Suárez, Giménez i Héctor Herrera) per preparar aquest partit.

 
Quin Nàpols es trobarà el Barça a l'Europa League?
El Nàpols s'ha situat segon a la Serie A després de superar la Salernitana (EFE / EPA / Cesare Abbate)

El cap de setmana següent, el Barça visitarà Cornellà-el Prat per al segon derbi de la campanya contra l'Espanyol, després de la soferta victòria en el debut de Xavi al Camp Nou. Serà més que un aperitiu abans de l'eliminatòria de vuitens de final de l'Europa League contra el Nàpols, que s'ha situat segon a la Serie A italiana després de golejar el cuer, la Salernitana (4-1), aquest cap de setmana, i que ha recuperat el davanter nigerià Osimhen, fins ara lesionat.

Entremig d'aquest doble duel contra els partenopeus, una altra visita sempre delicada, a Mestalla; i el mes es tancarà amb la visita de l'Athletic Club, botxí dels blaugranes a la Copa, al Camp Nou. El Barça, així, afronta una sèrie de partits especialment imponents just quan tornen a manifestar-se els dubtes al voltant del joc de l'equip.

Anar al contingut