Joan Galbas (Sarzana) i Ton Baliu (Igualada) (ANTONIO LOES / WSE-RH)
Hoquei patins

Caldes, Girona, Lleida i Sarzana, semifinalistes de l'Europe Cup

Els calderins s'imposen al Riba d'Ave (6-2), l'Igualada perd contra els italians (3-2) i el Girona derrota al Calafell (2-4). El Lleida, com a vigent campió, s'ha estalviat la ronda dels quarts de final

Semifinals definides a l'Europe Cup d'hoquei després de la jornada d'avui. Tres equips catalans i un italià buscaran disputar la final de diumenge a Andorra: Caldes-Sarzana i Girona-Lleida seran els enfrontaments que es disputaran demà dissabte.

L'últim equip en adquirir el bitllet ha estat el Girona, que ha guanyat per 2-4 el Calafell. Pel Girona han marcat Gurri, per partida doble, Mendes i Gelmà. Per part del Calella, han marcat Eloi Mitjans i Palau. Els gironins se les hauran ara a semifinals amb el Lleida, que com a vigent campió de la competició s'ha estalviat la ronda de quarts de final.

Caldes-Sarzana, l'altra semifinal

Per altra banda, l'Igualada Rigat ha perdut contra el Sarzana italià per 3-2. Un doblet de Balliu en el primer temps no ha estat suficient perquè els igualadins accedissin a la següent ronda de la competició. El Sarzana ha acabat remuntant el partit amb gols de Rossi, per partida doble, i Ipiñazar.

El rival del Sarzana a les semifinals serà el Caldes Recam Laser després d'imposar-se al Riba d'Ave portuguès (6-2) en el primer partit de quarts de final. Tot i el contundent resultat final, l'equip vallesà no ha pogut estar tranquil pel triomf fins als minuts finals. De fet, ha hagut de remuntar un gol inicial del conjunt portuguès. S'ha arribat al descans amb empat (1-1) després que Ferran Rosa igualés de falta directa.

A la represa, els gols de Sito Ricart, Álvaro Giménez (2), Ferran Rosa altre cop i Xavi Rovira han permès al Caldes endur-se l'eliminatòria, per bé que un moment clau ha estat quan el porter Gerard Camps, en el minut 45 amb 4-2 en el marcador, ha aturat una falta directa amb què el Riba d'Ave podria haver entrat altre cop al partit.