(@GironaCH)
Hoquei patins

Girona i Caldes es veuran les cares en la segona semifinal de la Lliga Catalana d'hoquei patins

Humberto Mendes ha estat l'home del partit i ha decidit el Girona-Lleida en la tanda de desempat (2-2). El Caldes ha guanyat 3 a 0 al Voltregà

El duel entre gironins i lleidatans s'ha hagut de resoldre en una tanda de faltes directes després d'un partit disputadíssim que ha acabat en empat a dos. L'angoleny del Girona Humberto Mendes ha neutralitzat en dues ocasions els gols de Marc Palazón, primer, i Andreu Tomàs, just abans del descans.I el mateix Umberto Mendes ha transformat la falta directa decisiva de la tanda.

L'hoquei-control amb possessions llargues del Caldes s'ha imposat al joc mes vertiginós del Voltregà. Xavi Rovira ha obert el marcador en la primera meitat i també l'ha tancat en l'últim minut de partit. Entre mig, ha marcat Blanqué de falta directa (3-0).