(@chcaldes)
Semifinals de la lliga catalana d'hoquei patins

El Caldes deixa el Girona fora de la final en les faltes directes (5-4)

Ja hi ha un primer finalista de la Lliga Catalana d'hoquei patins: el Caldes, que ha eliminat el Girona en les faltes directes, després que el temps reglamentari ha acabat amb empat a 2

Imma PedemonteActualitzat

La primera part ha estat de ritme pausat i algunes ocasions per part dels dos equips. Humberto Da Silva i Gerard Pujol han pogut avançar el Girona, però tant l'encert de Gerard Camps com la poca fortuna han impedit el gol. El mateix ha passat amb el Caldes. Xavi Rovira l'ha tingut, però tampoc ha pujat al marcador. L'oportunitat més clara ha estat del Girona, que ha disposat d'un xut de penal, però la intenció de David Carles l'ha endevinat perfectament Gerard Camps, que ha allunyat el perill. Per tant, 0 a 0 al descans.

A la represa, el primer gol del partit només ha trigat cinc minuts. El Caldes s'ha avançat després d'una bona jugada trenada de tot l'equip i el xut final de Sito Ricart, que ha afusellat el porter Llaverola. El Girona ha continuat lluitant i la recompensa ha estat l'empat a 1, a deu minuts del final. Gurri ha xutat i David Carles ha posat l'estic de manera tan oportuna que ha fet entrar la bola a la porteria de Camps per l'escaire. Una falta directa ha donat una altra opció al Caldes, poc després, però Marcos Blanqué s'ha trobat amb un Llaverola contundent a l'hora d'aturar. El 2 a 1 del Caldes ha arribat en el minut 21, gràcies a una passada d'Álvaro Borja que ha rematat Ferran Rosa, però ha estat posar-se al davant i tenir la mala sort de fer-se un gol en pròpia porteria. Xavi Rovira ha superat el seu porter quan intentava allunyar la bola.

Les faltes directes han hagut de decidir, i justament ha estat Xavi Rovira qui ha fet el gol decisiu en el novè llançament, després que Ferran Rosa, Humberto Mendes, Gerard Pujol i Cristian Rodriguez haguessin col·locat un nou empat, ara a 4, al marcador.

El gol de Rovira ha posat el Caldes, per primer cop, a la final de la Lliga Catalana.